Helgens tur startade redan kvart över fyra, det var då klockan ringde! Vi packade in oss i mustangen och åkte hemfrån kvart över fem. Vi skulle träffa de andra för att äta frukost på Tre Älgar i Grästorp. Regnet hängde i luften och solen knappt hade gått upp.

10 mustanger åkte sedan till Dingle där vi träffade 4 mustanger ifrån region Östergötland och helgens värdar från region Västkusten.

Tillsammans åkte vi till Fredrikstens Fästning i Halden och sedan vidare till Hvaler, där åt vi lunch. På vackra vägar lotsade Anette och Johan oss vidare till Norges högsta sluss vid Halden kanalen och sedan vidare längs Stora Le. Vi stannade över i Ed på Hotell Dalsland, där vi fick middag och något gott att dricka.

Söndagen började hemma hos värdarna, där vi fick se hans stora samling av Saab-bilar, sedan åkte vi vidare till Eds båthamn där utsikten över Stora Le var magnifik. Man kunde nästan se hela sjöns längd, dvs 9 mil. Efter detta åkte vi vidare till Baldersnäs Herrgård och strosade runt i små bodar.

På vägen till Håveruds slussar fick vi åka på en väldigt rolig väg, där såg du inte var vägen tog vägen. Många svängar och backar, nästan som en berg och dalbana. I Håverud sa vi hejdå till värdarna och östgötarna och vi andra åkte vidare till Vänersborg och åt glass, en tradition vi inte riktigt har haft i år 😉

Vi kom hem strax innan kl 19 och helgen var slut, bara att förbereda sig inför en ny härlig jobbvecka!

Kram Hanna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fgfgf