Idag är det måndag och jag måste bara berätta vilken underbar helg vi haft. Vi, mustangklubben, har haft besök av underbart härliga personer i från Borlänge.

De kom i fredagseftermiddag och vi, träffvärdarna i Region Skaraborg, lagade tacos. Vi umgicks hela kvällen. Längre än så hann jag inte igår… idag är det tisdag och jag fortsätter mitt inlägg.

Lördagen

Lördagen startade med samling i Mariestad utanför Hotel Vänerport, där våra vänner hade hotellrum. Vi var 20 mustanger som åkte mot Töreboda, där väntade en mustang som slog följe till Karlsborg. Vi stannade på Karlsborgs fästning, vilken var tänkt som Sveriges reservhuvudstad och har plats för bland annat riksdag, regering, valutareserv och kungahus vid krig eller annan fara. Därför har är det förbjudet att fotografera men jag tog lite foton i kyrkan och utanför fästningen.

Efter vi vandrat omkring på museet fikade vi och sedan åkte vi vidare på småvägar. När vi kom till Forsvik, var bron över trasig och vi fick vända och köra tillbaka till Karlsborg och en annan väg. När vi hade vänt så kom en cyklist och Isac sa: ”Där kommer hjälpen!” Riktigt roligt faktiskt *haha*

Jag somnade efter en kort stund och missade alla fina vägar! 🙁

Vi avslutade mustangturen på Billingehov och sa hejdå. Träffvärdarna åkte vidare till Mariestad och åt middag på KingFisher tillsammans med resten av gänget från Borlänge. Vi hade förbeställt så vi behövde inte vänta länge. Jag hade beställt Varsamt stekt Tonfiskfilé med citronpärlor, till detta timjan-oregan kryddad delikatess potatis, serveras med en krämig sås och Uffe och barnen Vitvinsbräserad kycklingfilé i mangospetsad sås, tillagad med primörer. Supergott!

Inez och jag åt en efterrätten bestod av en chokladglass med hasselnötter och var också fantastisk. Medan Isac och Uffe åt creme brulee.

Trötta och glada åkte vi hem… Nästa helg är det dags för nya äventyr!

Kram Hanna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fgfgf